12 Aralık 2013 Perşembe

Mikro Kaynak Saç

Son teknoloji saç kaynakları içinde yer alan mikro saç kaynak birbirinden faklı üç metod ile uygulanmaktadır.  Bu metodlar klasik saç kaynağı yöntemlerinden faklı olarak saçta kaynak olduğu belli olmayan görünmez kaynak olarak da bilinmektedir.  Mikro kaynak saç uygulaması özellikle saçları ince telli, zayıf saçlar için en ideal kaynak yöntemidir. Mikro kaynak saçın diğer saç kaynaklarından farkı fazla ince bir şekilde yapılması ve son teknoloji yapıştırıcısında gizlidir.

Saç kaynak alanında devir açan, mikro saç kaynak tekniği ile fazla kısa saçlara da doğal bir saç kaynak yapılabilmekte. Saç uzatma sistemleri içinde en sağlıklı, rahat ve doğal kullanım sunan mikro saç kaynak tekniğini dalgalı saçlara, düz ya da kıvırcık saç modellerine rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Mikro Saç Kaynak Yapan Yerler elbette bu özel uygulamanın eğitimini alarak ve sertifikasına sahip olan yerlerde uygulanmalıdır. Peki, “Mikro kaynak saç nedir?” diye soranlara kısaca söyle açıklayabiliriz mikro saç kaynak uygulaması geçmişten günümüze kadar en iyi ve en son sistem bir kaynak saç uygulamasıdır. Diğer kaynak çeşitleri ile kıyaslandığında boncuk kaynak, keratin kaynak gibi uygulamalardan fazla daha ince kürdan inceliğinde, saçların arasında belli olmayan ve saçta görünmeyen bir yöntemdir. Saçta kalıcılık zamanı diğer saç kaynakları gibi üç ay ila altı ay arasından saçın uzama hızına bağlı kullanılabilmektedir. Tavsiye edilen ideal zaman dört ay. Bütün kaynak saçlarda ilk bir buçuk aylık dönemde saç diplerinde her hangi sorun olmadan kullanabilirsiniz. Ancak 45 günlük süreden sonra saçlarının diplerini kontrol ettirmeniz ve uzayan kısa saçların bakımının yapılması gerekir.

2 yorum:

  1. Merhaba Zehra hanım.Ben Serpil kuaför.Bu videonuzdaki kaynak uygulamasının eğitimini almak istiyorum.Farklı bir teknik.Tek tek düğüm atılarakmı yapılıyor?Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Tel:05368407556.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. slm sacların çok dökülüp duruyo mikro dalga olabolurmi

    YanıtlaSil